Saturday, August 9, 2014

Raptorivauva


Joskus pari vuotta sitten kun näin ihan pieniä lokinpoikasia, päätin että piirrän vielä joskus vauvadinosauruksen jonka väritys on inspiroitunut lokinpoikasista. Eilen sitten piirtelin jotain ja olin silleen "Nyt! Muista ne lokinpoikasvärit!".

Siis tyyliin heti kun olin räiskinyt noi värit tohon, mua alko niin kaduttaa etten ollut animoinut tota, ku siitä tulikin yllättävän söpö. Teoriassa sen vois vielä animoida, mut värityksen jälkeen se on vaan vaikeempaa.

Mun on pakko varmaan JOSKUS kuitenkin tehdä raptorivauva-animaatio. Ja myös ihan kunnon kuva noista lokinpoikasraptoreista.


Vaikka mun lempidinosaurus on parasaurolophus, piirtelen silti yleensä dromaeosaurideja (eli jotain tommosia geneerisiä "raptoreita"), koska ne on semmosia pörrösiä.

Inspiroidun muutenkin tosi usein linnuista silleen et "Hei mun on pakko piirtää dinosaurus noissa väreissä". Koska linnuthan on kuitenkin kehittyneet dinosauruksista, joten miks ei. Muuten en hirveesti edes piirrä lintuja, pitäisi harjoitella niitäkin.

Tässä jotain mun muita linnunvärisiä dinosauruksia:

Tämän värityksen inspiraationa oli partakorppikotka. Siis jos ootte joskus nähnyt partakorppikotkia jossain esim Korkeasaaressa, niin niistä oikein huokuu dinosaurusmaisuus.

Ja tämän inspiraationa toimi sihteerilintu. Duunipaikan seinällä oli kalenteri, jossa oli Afrikan eläinten kuvia. Kun on noin kuukauden katsellut sihteerilinnun kuvaa joka tauolla, nii kyllähän sitä vähemmästäkin inspiroituu..Tämä viimeinen taas perustuu erääseen fiktiiviseen lintuun.... :DTämän entryn kaikki kuvat on piirretty Paint Tool Sai -ohjelmalla.

5 comments:

 1. Eiii, toi vauveli on niin ihana <3

  Mulla on just nyt ihan hirveä lintukausi meneillään, oon vaan enemmän ja enemmän innostunu linnuista :D Just kävin eilen Sorsapuistossa ruokkimassa tipusia. Pulut hyökkäs syömään kädestä, mulla oli niitä hiuksissa ja olkapäillä ja... <3 EIkä ykskään sotkenu mua :D Sorsat ja lokit sai kanssa osansa :)

  Nii palatakseni postaukseen, niin linnut + dinot on niin luonnollinen ja ihana kombo :D Haluisitko kokeilla piirtää mulle lintuinnotteisen stegon? :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olis viel ihanampi jos se liikkuis! ;_;

   Linnut on jees, mut dinosaurukset viel enemmän jees<3

   Lintuinnotteinen as in höyhenet? vai väritys?

   Delete
 2. No olis kyl kovin soma :3

  Molemmat on iih <3

  Kumpi vaan? Kummatkin? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katsotaan kun ehdin :D
   (Ai idaripikachu päässy oikee profiilikuvaks)

   Delete
  2. (Joo, ku hei idaripi on just paras! :D)

   Delete