Saturday, August 9, 2014

Inhottava pakollinen eka postaus

Hei vaan, nimeni on Krista ja olen tämmöinen krooninen piirtelijä.

Teen jonkin verran tilaustöitä yksityisille henkilöille ja muuta epämääräistä. En kuitenkaan tällä hetkellä tee työkseni mitään piirtämiseen liittyvää.

Ajattelin, että tällainen piirustusblogi auttaisi kehittymään piirtäjänä ja tämän myötä uskaltaisin poistua enemmän mukavuusalueeltani. Aiheita joita mielläni piirrän: bambit, eläimet, omat hahmot, dinosaurukset, eläimet, metsät, omat hahmot, hirviöt, eläimet. Eli voisin tosiaan yrittää laajentaa aihepiiriä.

Mulle tulee välillä myös tarve avautua jostain piirtämiseen liittyvistä asioista ja koota ns. kollaasipostauksia samasta aiheesta.

Lempitaiteilijoitani ovat James Gurney, Mark Ryden, Tomer Hanuka ja Junko Mizuno. Ja aika moni muukin... Se, että näkyykö taiteilijoiden vaikutus mun piirustuksissa, onkin ihan toinen juttu. Sain muuten idean tähän blogiin osittain siitä, että James Gurneylla on myös täällä Bloggerissa blogi.

Header-kuvan (joka vaihtuu mahd.pian) inspiroi Philip Pullmanin Universumien Tomu -trilogia. Luin viimeisen osan juuri toisen kerran. Ensimmäisen kerran luin sen joskus varmaan 15 vuotta sitten. Idea daimoneista todella kiinnostava.

Niin ja blogin nimestä... Meillä on kaverini kanssa yhteinen dropbox-kansio, ja kaverini nimesi yhden kansioista nimellä "kii piirs". Lempinimeni on siis Kii.


Omakuva 2014

4 comments:

 1. Hei aww, ihanaa :'D Hyvä nimi tällä blogilla ainakin on!!! ;D <3

  Hei mut niin kiva et sulla on nyt tämmönenkin :) Kun oon niin ilonen sun lelublogistaskin, niin kiva et on toinenki jota seurata! :D

  ...Pitääks munki nyt oikeesti alkaa bloggaamaan... Taas himottaa vähän enemmän :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikö ookki ! :D

   Jeee, mutta kyllä sun pitää nyt ruveta itekki kirjottelee :D Mä tiiän että haluut kirjottaa jotain noloi Takahiro-ja Josh-postauksii oikee old school livejournal-tyyliin! Kato siinä sulle aihekki, voit kirjottaa meiän hahmosist

   Delete
 2. No oha se ny vähä noloo! Mut... Minä ja Katiska ollaan... Eli ehkä ei mahdoton idea :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mun mielestä olis kyllä hyvä idea. Minä ja Sussu voitais tulla kommaamaan aina

   Delete